Vind een verhuurder bij jou in de buurt

belgie
  • Nederland
  • België

Over Graaver

Iedereen die weleens grond verzet weet: een goede graafmachine is het halve werk. GRAAVER.com is hét verhuurplatform voor mini- en midigraafmachines in de Benelux. Via Graaver beschik je altijd op het juiste moment over de juiste graafmachine. Zodra jij ‘m niet meer nodig hebt, maakt iemand anders er gebruik van. Zo draag je je steentje bij aan een duurzame deeleconomie. Samen hebben we minder machines nodig en de machines die via Graaver in gebruik zijn, worden optimaal benut.

De grond waarmee we werken is van ons allemaal

Graaver maakt het makkelijk om daar bewuster mee om te gaan. Alle machines die via ons platform verhuurd worden, voldoen aan de strengste milieueisen en worden door de verhuurders zelf perfect onderhouden. Dit zorgt voor een zo laag mogelijk verbruik, minimale uitstoot én een langere levensduur van de graafmachines.

GRAAVER.com, een initiatief van Verhoeven International. Als derde generatie familiebedrijf kijken we verder dan de wereld vandaag. We willen positieve impact creëren op een manier waar onze klanten beter van worden. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn we een van de leidende bedrijven op het gebied van grondverzetmachines in alle soorten en maten.

Graafmachine afvalverwerking
Iedereen beschikt over topkwaliteit
Grondverzet algemeen

Op GRAAVER.com vind je alleen geselecteerde verhuurders die vooral actief zijn in hun eigen regio. We geloven in lokaal ondernemerschap en helpen deze bedrijven graag om hun positie te versterken. Door dit fijnmazige netwerk kun je een graafmachine altijd dicht bij huis huren en behoren onnodige transporten van zwaar materieel definitief tot het verleden.

Via GRAAVER.com huur je rechtstreeks bij de verhuurder, dus je maakt je eigen afspraken. Wel zo makkelijk. Of je nou hovenier bent of stratenmaker… als jij binnenkort de grond in gaat, ben je hier op je plek. Op GRAAVER.com komt een wereld aan graafmachines samen en dat is beter voor de wereld om ons heen.