Graafmachine met overdruk huren | Graaver
Machine
Locatie
nederland
  • Nederland
  • België
  • Luxemburg
Van
Tot
 
Home » machine types » Graavers met overdruk

Graavers met overdruk

Graafmachine met overdruk huren? Op Graaver.com vind je een ruime keuze aan machines met overdruk waarmee je veilig aan de slag kunt met verontreinigde grond of giftige stoffen

Met een graafmachine met overdrukcabine klaar je iedere klus op een veilige manier. Een overdrukcabine voorkomt dat schadelijke en gevaarlijke stoffen in de cabine komen. Verontreinigde lucht wordt met behulp van filters gereinigd. Daarna wordt deze in de luchtdicht gemaakte cabine geblazen. Doordat de binnenkant van de cabine onder druk staat kan er geen verontreinigde lucht van buiten de cabine binnendringen.

Een graafmachine met overdruk huren via Graaver.com is super makkelijk. Selecteer de periode waarin je wilt huren, vul je postcode in en kies je machine. Binnen enkele minuten belandt de huuraanvraag bij de door jou geselecteerde verhuurder, die snel contact met je opneemt. Het kan niet makkelijker.

Bij Graaver verhuren we een tiental machines met overdrukcabine. Informeer bij de verhuurder bij jou in de buurt naar de mogelijkheden.

Graafmachine met overdruk huren

Minigraver 1,6 ton met overdruk
Merk
Takeuchi
Type
TB216
Motorvermogen
15.4 pk

Locatie
Minigraver 2,4 ton met overdruk
Merk
Takeuchi
Type
TB225
Motorvermogen
22.4 pk

Locatie
Minigraver 3,5 ton met overdruk
Merk
Takeuchi
Type
TB235-2
Motorvermogen
24.8 pk

Locatie
Minigraver 5 ton met overdruk
Merk
Takeuchi
Type
TB250-2
Motorvermogen
39.6 pk

Locatie
Midigraver 9 ton met overdruk
Merk
Takeuchi
Type
TB290
Motorvermogen
70.2 pk

Locatie
Mobiele graaver met overdruk
Merk
Takeuchi
Type
TB295W
Motorvermogen
115 pk

Locatie
Overdrukcabine
Luchtdicht
Filter
Veilig

Voor welke klussen zijn deze machines geschikt?

Afvalverwerking

Met chemisch en gevaarlijk afval moet je uiterst voorzichtig omgaan. Behalve een krachtpatser, die uitblinkt in een hoge mate van nauwkeurigheid, wil je dan een cabine met een kwalitatief hoogwaardige airconditioning en het beste overdruksysteem. Dat in combinatie met een royale ergonomisch ingerichte cabine zorgt dat jij ontspannen uit je machine stapt na een dag hard werken.

Slopen

Slopen doe je altijd op een veilige manier. Bij het slopen van een kantoor, stal of ander gebouw komen wel eens giftige stoffen of deeltjes vrij. Denk bijvoorbeeld aan asbest. Een cabine met overdruk biedt dan uitkomst.

Grond saneren

Iets moois bouwen kun je alleen op grond die schoon is. Helaas blijkt in de praktijk vaak dat er sprake is van bodemverontreiniging. Voordat je de bouwwerkzaamheden kunt oppakken, moet je de grond saneren. Geen enkele bouwlocatie of verontreiniging is hetzelfde. Daarom kan het soms nodig zijn om een machine met overdruk te huren. Op graaver.com bieden we een ruim aanbod!