Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
  • Nederland
  • België
Compact
Licht
Zuinig
Makkelijk te bedienen

Minigraver huren

Minigravers 1 t/m 5 ton

Heb je een klus in een kleine of moeilijk toegankelijke ruimte? Kom dan een minigraver huren via Graaver.com. De smalste modellen passen zelfs door een normale deur! En door het lage gewicht zijn onze minikranen makkelijk te vervoeren naar iedere locatie.

Onze minigravers zijn allemaal uitgerust met zuinige motoren die voldoen aan de strengste milieueisen. Verschillende modellen beschikken over een ECO-modus, waardoor jij nog meer brandstof en dus geld bespaart.

Graaver heeft een ruim aanbod minikranen die zich kenmerken door hun makkelijke bediening. Binnen no-time heb je door hoe de machine werkt en is je klus geklaard!

Wacht dus niet langer! Kom je minigraver huren bij één van onze verhuurders bij jou in de buurt!

Voor welke klussen zijn deze machines geschikt?

Tuinwerkzaamheden

Minigravers zijn uitermate geschikt om tuinen aan te leggen. Of je nu een gat moet graven voor een vijver, zwembad of trampoline. Onze compacte graafmachines klaren de klus. Ze worden dan ook regelmatig gehuurd door hoveniers. Door hun geringe afmeting en 'voetafdruk' kunnen ze in bijna elke tuin aan de slag. Met de juiste uitrustingsstukken kan de minigraver ook ingezet worden om bijvoorbeeld boomstronken weg te frezen of gaten te boren voor omheiningen.

Sloopwerkzaamheden

Slopers maken graag gebruik van onze minigravers. Zeker wanneer er binnen in een gebouw gesloopt moet worden komen ze tot hun recht. Onze kleinste modellen passen namelijk gewoon door de deur. Bovendien zijn er verschillende hybride varianten verkrijgbaar. Zo sloop je veilig én duurzaam!

Kabels en leidingen leggen

Ook kabelleggers kiezen graag voor een kleinere graafmachine. Ze moeten vaak het trottoir op en dan is het niet bedoeling dat je de stoeptegels kapot. Een compacte, lichte machine die voldoet aan wettelijke eisen die gesteld worden aan machines die op de stoep werken is dus van groot belang bij dit soort klussen. Onze minigravers voldoen perfect hieraan!

Kom dus je minigraver huren bij Graaver. Want wij hebben voor iedere soort klus de juiste machine!