Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
  • Nederland
  • België

Graaver breidt uit met Elro Machinery

Hoera! Graaver heeft er weer een nieuwe verhuurpartner bij. Voortaan huur je de beste en de groenste graafmachines ook bij Elro Machinery in Beringe. Met deze uitbreiding naar Noord-Limburg (NL) wordt het netwerk van Graaver weer een klein stukje completer.

Elro Machinery is al sinds 1992 een begrip in Noord-Limburg op het gebied van de verkoop en verhuur van zware machines zoals graafmachines en wielladers. Bij dit bedrijf kunnen klanten bovendien terecht voor de huur van alle uitrustingsstukken, die bij een graafmachine horen. Maar ook voor hoogwerkers, aanhangers en machines die gebruikt worden voor de aanleg van wegen en stoepen. Denk daarbij aan trilplaten en stampers. Aan klanten die zelf niet de tijd of mogelijkheid hebben om de machines te vervoeren biedt Elro Machinery bovendien een voordelige transportservice.

Uniek concept

Via Graaver huren klanten altijd een perfect onderhouden mini- of midigraver van topkwaliteit. Dat is één van de zekerheden die het online platform biedt. De verhuurders die op Graaver.com staan worden dan ook zorgvuldig geselecteerd. Ze beschikken over het beste en meest duurzame materiaal en helpen de klant perfect bij het maken van een keuze voor een graafmachine en bijbehorende uitrustingsstukken.

Bovendien voldoen de graafmachines die via Graaver worden verhuurd allemaal aan de strengste milieueisen. Dit betekent een zo laag mogelijk verbruik, minimale uitstoot én een lange levensduur van de machines.

Elro SC foto
Trots

Met Elro Machinery is Graaver wéér een verhuurder rijker die perfect past binnen dit concept. Initiatiefnemer van het online platform, Verhoeven Grondverzetmachines uit Maarheeze, is dan ook trots en dankbaar dat de samenwerking met Elro Machinery binnen Graaver verder wordt uitgebreid. Graaver en Verhoeven geloven in lokaal ondernemerschap. Met de deelname van Elro aan het online platform wordt het netwerk van Graaver weer iets completer en de positie van Elro in de markt verstevigd. Een win-win situatie!

Makkelijk en snel

Op Graaver.com huur je de graafmachines van Elro Machinery makkelijk en snel in drie stappen. Kies eerst hoe je wilt zoeken: op machine, op toepassing of op dichtstbijzijnde verhuurder. Daarna kies je je machine en je verhuurder om vervolgens snel in contact te komen met de verhuurder via app, mail of telefoon. Klus – Graaver – Klaar.

Bekijk onze andere meest gelezen blogs: