Vind een verhuurder bij jou in de buurt

belgie
 • Nederland
 • België

Wat kost een graafmachine per dag?

Wanneer u een klus heeft waarvoor u tijdelijk een graafmachine wilt huren dan spelen er verschillende vraagstukken. Zoals: welke graafmachine is het beste voor de werkzaamheden die ik wil gaan uitvoeren? Welke uitrustingsstukken heb ik nodig? Hoe ga ik de graafmachine vervoeren? En natuurlijk speelt de prijs ook een belangrijke rol. Want wat kost het huren van een graafmachine nu eigenlijk per dag? Of per week? In deze blog gaan we dieper in op de prijs van het huren van een graafmachine en geven we u een idee wat het kost om een graafmachine te huren bij een van onze partners.

Minigravers 1 t/m 5 ton

Minigravers tot 5 ton worden vooral gebruikt in kleine of moeilijk toegankelijke ruimtes. Geschikte klussen voor deze graafmachine zijn onder andere tuinwerkzaamheden, sloopwerkzaamheden en het leggen van kabels en leidingen. Maar wat zijn nu de kosten als u deze graafmachine wilt huren? Hieronder vind u de huurprijzen van enkele minigravers die Graaver aanbiedt:

 • Takeuchi minigraver 1,8 ton: Vanaf €105 per dag en €350 per week
 • Takeuchi minigraver 2,4 ton: Vanaf €115 per dag en €400 per week
 • Takeuchi minigraver 3,5 ton: Vanaf €135 per dag en €485 per week
Wat kost een graafmachine per dag 5
Midigravers 5 t/m 15 ton

Heeft u te maken met een wat zwaardere klus? Dan is een midigraver een geschikte machine voor u. Deze krachtpatsers verplaatsen snel grote hoeveelheden zand en andere materialen. Klussen als bouwwerkzaamheden en afvalverwerking zijn ideaal voor een machine zoals deze. Via Graaver huur uverschillende midigravers voor de laagste prijzen:

 • Takeuchi midigraver 6 ton: Vanaf €150 per dag en €595 per week
 • Takeuchi midigraver 7 ton Monoboom: Vanaf €155 per dag en €650 per week
 • Takeuchi midigraver 9 ton Two Piece boom: Vanaf €165 per dag en €680 per week
Wat kost een graafmachine per dag
Wat kost een graafmachine per dag banner
Minigravers uitschuifbaar

Uitschuifbare minigravers bieden extra flexibiliteit bij het werken op bouwplaatsen waar de toegang beperkt is of waar er obstakels zijn die een standaard minigraver niet kan bereiken. De uitschuifbare onderwagen zorgt voor een stabiele en flexibele inzet op elk terrein. Zie hieronder verschillende uitschuifbare minigravers die Graaver aanbiedt:

 • Takeuchi minigraver 1 ton: Vanaf €100 per dag en €350 per week
 • Takeuchi minigraver 1,7 ton: Vanaf €105 per dag en €350 per week
Wat kost een graafmachine per dag 7
Minigravers hybride

Gaat u aan het werk in een gebouw voor renovatie of sloop? Of heeft u een klus in de binnenstad? Dan is een hybride graver de ideale oplossing voor u! In elektrische modus werkt de hybride graafmachine volledig emissievrij en voldoet daarmee aan de strengste werk- en milieueisen. Graaver biedt twee hybride minigravers aan:

 • Takeuchi hybride 1 ton: Vanaf €140 per dag en €600 per week
 • Takeuchi hybride 1,8 ton: Vanaf €155 per dag en €600 per week
Wat kost een graafmachine per dag 3
Verhoeven 2404 9368 min
Binnendraaiers

Werkt u in een krappe ruimte, maar heeft u wel power nodig? Door de unieke eigenschappen van de giek is werken in de buurt van een muur of andere obstakels geen enkel probleem. Ideaal als u weinig ruimte hebt tijdens uw klus. Vindt hieronder de huurprijzen van de binnendraaiers die Graaver aanbiedt:

 • Binnendraaier 2,4 ton: Vanaf €115 per dag en €400 per week
 • Binnendraaier 5,8 ton: Vanaf €150 per dag en €595 per week
Wat kost een graafmachine per dag 4
Mobiele graver

De mobiele graver kan op ieder terrein uit de voeten. Of u nu een weg aanlegt of een huis moet bouwen of juist slopen: met deze krachtpatser kunt u iedere uitdaging aan! Hieronder vindt u de huurprijs voor de mobiele graver:

 • Mobiele graver 10 ton: Vanaf €180 per dag of €800 per week
Wat kost een graafmachine per dag 6

Voor de vaste prijs krijg u ook altijd 3 bakken bij uw machine, deze hoeft u dus niet los te huren. Mocht u extra uitrustingstukken nodig hebben dan kunt u die natuurlijk altijd voor een meerprijs bij een van onze partners huren. Daarnaast worden transportkosten apart berekend, maar mocht u de machine zelf willen halen en brengen is dat uiteraard ook mogelijk!

Mocht u na deze blog benieuwd zijn welke verhuurder bij u in de buurt zit? Via de zoekmodule boven in het scherm kunt u uw postcode of woonplaats invoeren. U wordt dan direct doorverwezen naar de partner bij u in de buurt, hier staan de actuele prijzen voor alle types.