Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
  • Nederland
  • België
Krachtig
Efficiënt
Zuinig
Comfortabel

Midigraver huren

Midigravers 5 t/m 15 ton

Voor een zware klus kom je hier een krachtige midigraver huren. Graaver biedt een ruim aanbod van midigravers tussen de 5 en 15 ton. Deze krachtpatsers verplaatsen razendsnel grote hoeveelheden zand en ander materiaal.

Al onze midikranen zijn uitgerust met krachtige motoren, die uiterst efficiënt zijn. Dat scheelt in brandstofgebruik en dus ook in jouw portemonnee. Ze voldoen bovendien aan de strengste milieueisen en zijn met EU Stage 5 motoren en roetfilter.

Deze graafmachines zijn makkelijk te bedienen. Binnen no time heb je de machine door en zit jouw klus erop!

De midigravers beschikken allemaal over een comfortabele en ruime cabine voor optimaal werkgemak. Dus als het een maatje meer moet zijn kom dan hier je midigraver huren!

Voor welke klussen zijn deze machines geschikt?

Bouwwerkzaamheden

Onze midigravers zijn uitermate geschikt voor de grotere klussen in de bouw. Of ze nu moeten graven, hijsen of slopen: onze krachtige Graavers zijn van alle markten thuis. Bovendien zijn ze ook nog eens erg nauwkeurig. Al onze midikranen zijn uitgerust met gevoelige joysticks die jou voorzien van nauwkeurige feedback. Dat komt goed van pas als je in de buurt van kabels en leidingen aan het graven bent.

Afvalverwerking

Afvalverwerkers willen een sterke en stabiele machine. De midigravers die je via Graaver huurt voldoen allemaal ruimschoots aan die criteria. Bovendien blinken ze allemaal uit in bedieningsgemak en ergonomie. Zo stap jij na een dag werken weer fris uit de cabine.

Kortom: wil jij een midigraver huren? Dan moet je bij Graaver zijn! Klus-Graaver-klaar!