Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
  • Nederland
  • België
Lage bodemdruk
Stabiliteit
Compact
Nauwkeurig

Kies jouw machine

Graafmachine huren sleuven graven

Voor het leggen van kabels en leidingen heb je een stabiele grondverzetmachine nodig met een lage bodemdruk. Logisch. Je wil geen stoeprand of terrastegel kapotrijden. Via Graaver huur je een lichte, compacte grondverzetter die de klus netjes afrondt en voldoet aan de wettelijke eisen qua afmetingen voor op bijvoorbeeld het trottoir.

Kabels en leidingen leggen is fysiek zwaar werk. Je moet de grond losmaken, sleuven graven, de kabels leggen en wellicht monteren of een riolering leggen. Vervolgens moet je de sleuf weer dichtgooien en de grond verdichten met trilstamper of trilplaat. Om de lichamelijke belasting zoveel mogelijk te beperken is het slim een graafmachine te huren om de sleuven te graven. Ook het dichtgooien en egaliseren van de grond is voor onze kleinere grondverzetters geen enkel probleem.

Wij snappen wat je nodig hebt

Wil je buiten kabels leggen? Dan wil je sleuven graven op voldoende diepte, zodat de kabels onder alle weersomstandigheden veilig zijn. Idealiter gebruik je een stroomkabel met een veilig omhulsel voor optimale bescherming. Anders moet je sleuven trekken die diep genoeg onder de grond liggen. Met een bananenbak of sleuvenfrees creëer je in een snel tempo de sleuf in de juiste snijhoek en diepte.

Maximale stabiliteit

Alle machines tot 2,5 ton zijn uitgerust met een hydraulisch verstelbare onderwagen voor maximale stabiliteit. Een ander groot voordeel is dat jij als machinist kan beschikken over een minimale breedte wanneer je over of langs sleuven moet rijden. Bij Graaver huur je altijd een grondverzetter die aan jouw verwachtingen voldoet.