Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
  • Nederland
  • België
Nauwkeurig
Makkelijk te bedienen
Krachtig
Comfortabel

Kies jouw machine

Graafmachine huren grondverzet

Grond- en graafwerkzaamheden kunnen sterk variëren. Elke klus vergt expertise. En expertise komt een stuk beter tot zijn recht met goed materieel. Duidelijk. Daarom biedt Graaver uitsluitend grondverzetmachines aan die uiterst nauwkeurig werken. Een goede graaver is het halve werk. Afhankelijk van de grootte van jouw klus, kies je uit onze vloot grondverzetters.

Een nieuwe weg, bouwproject of andere constructie kan pas worden gerealiseerd als de grond bouwrijp gemaakt is. In de regel moet je daarvoor altijd een hoeveelheid grond afgraven en grond afvoeren. Vervolgens moet je de grond egaliseren. Ook bij een grote oppervlakte moet dit zorgvuldig gebeuren. Wij begrijpen dat jij dan de hoogste eisen stelt aan de precisie van jouw grondverzetmachine en we kunnen je verzekeren: daar staan onze gravers om bekend.

WIJ SNAPPEN WAT JE NODIG HEBT

Als de grond verontreinigd is met gevaarlijke stoffen, wil je nog voorzichtiger te werk gaan en op verantwoorde wijze de bodem saneren. Bodemsanering komt vooral ter sprake bij nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen en in de wegenbouw voor het aanbrengen van een (nieuwe) asfaltlaag. Voor een graafmachine met een overdruksysteem vormt deze klus geen enkel probleem.

Schoon & veilig

Soms moet een grondverzetter zonder krachtverlies ook op kleinere terreinen goed inzetbaar zijn en voor die taak hebben we eveneens de juiste machine. Voor alle taken kun je kiezen uit onze grote verhuurvloot. Omdat een schone en veilige werkomgeving extra belangrijk is bij grondverzet en sanering, hebben wij het beste overdruksysteem voor je klaarstaan. Wij helpen je de juiste graafmachine huren voor grondverzet.