Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
  • Nederland
  • België
Krachtig
Stabiel
Nauwkeurig
Veilig

Kies jouw machine

Graafmachine huren afvalverwerking

Voor het sorteren en transporteren van afval gaat jouw voorkeur waarschijnlijk uit naar een grotere, robuuste grondverzetter. Met daadkracht. Speciaal voor jou zorgt Graaver dat altijd een paar echte krachtpatsers (vanaf 6 ton) in de verhuurvloot zijn opgenomen. Bijzonder krachtig en stabiel, en toch flexibel, gebruiksvriendelijk en allround: ideaal voor jouw afvalklus.

Op weg naar een circulaire economie wordt het steeds belangrijker beschikbare grondstoffen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en te hergebruiken. Per afvalstroom zorgt recycling voor een goed systeem dat aan het eind van de levensduur van een product afval verwerkt of bewerkt tot bruikbare nieuwe grondstoffen. Samen met jouw machine vorm jij hiervoor een van de eerste schakels. Jij stroopt dagelijks je mouwen op en helpt afval scheiden, sorteren, transporteren of verbranden.

Wij begrijpen wat je nodig hebt

Afvalverwerking verschuift steeds verder richting het herwinnen van waardevolle materialen en grondstoffen. Door gescheiden inzamelen, composteren, duurzaam verwerken en slimme recycling krijgt nagenoeg al het afval inmiddels een tweede leven. Er zijn legio afvalstromen. En iedere afvalstroom heeft zijn eigen kenmerken en kent zijn eigen specifieke verwerkingsmethode.

Airco & overdruk

Met chemisch en gevaarlijk afval moet je uiterst voorzichtig omgaan. Behalve een krachtpatser, die uitblinkt in een hoge mate van nauwkeurigheid, wil je dan een cabine met een kwalitatief hoogwaardige airconditioning en het beste overdruksysteem. Dat in combinatie met een royale ergonomisch ingerichte cabine zorgt dat jij ontspannen uit je machine stapt na een dag hard werken.