Machine
Locatie
nederland
  • Nederland
  • België
  • Luxemburg
Van - Tot
 
Home » toepassingen » Graafmachine huren afvalverwerking

Graafmachine huren afvalverwerking

Voor het sorteren en transporteren van afval gaat jouw voorkeur waarschijnlijk uit naar een grotere, robuuste grondverzetter. Met daadkracht. Speciaal voor jou zorgt Graaver dat altijd een paar echte krachtpatsers (vanaf 6 ton) in de verhuurvloot zijn opgenomen. Bijzonder krachtig en stabiel, en toch flexibel, gebruiksvriendelijk en allround: ideaal voor jouw afvalklus.

Op weg naar een circulaire economie wordt het steeds belangrijker beschikbare grondstoffen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en te hergebruiken. Per afvalstroom zorgt recycling zorgt voor een goed systeem dat aan het eind van de levensduur van een product afval verwerkt of bewerkt tot bruikbare nieuwe grondstoffen. Samen met jouw machine vorm jij hiervoor een van de eerste schakels. Jij stroopt dagelijks je mouwen op en helpt afval scheiden, sorteren, transporteren of verbranden.
Voor afvalverwerking wil je een graafmachine met enorme productiekracht en uitstekende precisie. De grondverzetters die je via Graaver huurt zijn van de allerhoogste kwaliteit (de pennen en bussen zijn zelfs boven bemeten). Alle machines blinken uit in bedieningsgemak en ergonomie: het zit- en werkcomfort is maximaal, mede dankzij joysticks met proportionele bediening voor extra functies. Scroll naar beneden voor de machines die voldoen aan deze criteria.
Wil je via Graaver een graafmachine huren voor afvalverwerking, dan krijg je altijd een rijk uitgeruste machine met standaard drie bakken. Aanvullend huur je de specifieke uitrustingsstukken die jij voor jouw klus nodig hebt. Denk onder meer aan een staal-/betonschaar of een sorteergrijper. Vraag onze verhuurders bij jou in de buurt naar de mogelijkheden.
De belangrijkste reden om een machine te huren in plaats van te kopen is het kostenplaatje. Je betaalt tenslotte alleen voor de periode dat je hem daadwerkelijk gebruikt en hebt geen verplichtingen rondom afschrijving en onderhoud.

Bovendien is geen klus hetzelfde. Wanneer je huurt, ben je altijd verzekerd van de meest geschikte grondverzetmachine (in topconditie) voor het karwei. En, last but not least, draag je op deze manier je steentje bij aan een duurzame deeleconomie.

Kies jouw machine

Midigraver 6 ton
Merk
Takeuchi
Type
TB260
Motorvermogen
44 pk

Locatie
Midigraver 7 ton Monoboom
Merk
Takeuchi
Type
TB370
Motorvermogen
57.7 pk

Locatie
Midigraver 7 ton Two Piece boom
Merk
Takeuchi
Type
TB370
Motorvermogen
57.7 pk

Locatie
Midigraver 8 ton
Merk
Takeuchi
Type
TB280FR
Motorvermogen
69.2 pk

Locatie
Midigraver 9 ton Two Piece boom
Merk
Takeuchi
Type
TB290-2
Motorvermogen
70.2 pk

Locatie
Mobiele graaver 10 ton
Merk
Takeuchi
Type
TB295W
Motorvermogen
115 pk

Locatie
Midigraver 15 ton
Merk
Takeuchi
Type
TB2150
Motorvermogen
115.6 pk

Locatie
Midigraver 15 ton
Merk
Takeuchi
Type
TB2150R
Motorvermogen
115.6 pk

Locatie
Krachtig
Stabiel
Nauwkeurig
Veilig

Wij begrijpen wat je nodig hebt

Afvalverwerking verschuift steeds verder richting het herwinnen van waardevolle materialen en grondstoffen. Door gescheiden inzamelen, composteren, duurzaam verwerken en slimme recycling krijgt nagenoeg al het afval inmiddels een tweede leven. Er zijn legio afvalstromen. En iedere afvalstroom heeft zijn eigen kenmerken en kent zijn eigen specifieke verwerkingsmethode.

Airco & overdruk

Met chemisch en gevaarlijk afval moet je uiterst voorzichtig omgaan. Behalve een krachtpatser, die uitblinkt in een hoge mate van nauwkeurigheid, wil je dan een cabine met een kwalitatief hoogwaardige airconditioning en het beste overdruksysteem. Dat in combinatie met een royale ergonomisch ingerichte cabine zorgt dat jij ontspannen uit je machine stapt na een dag hard werken.