Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
  • Nederland
  • België
Makkelijke bediening
Krachtig
Veilig
Comfortabel

Kies jouw machine

Minigraver huren slopen

Heb je een klus gepland met sloopwerk? Een gebouw slopen, een muur breken, crushen of een (beton)vloer verwijderen doe je snel en grondig met de juiste grondverzetmachine. Helder. Graaver begrijpt dat jij voor dit zwaar, precies en vuil karwei een veilige machine nodig hebt die aan jouw eisen en voorwaarden voldoet.

Voordat je aan een renovatie kunt beginnen, moet je vaak eerst korte metten maken met een oude aanbouw, een fundering uitbreken of iets binnen slopen. Dit vraagt om precisiewerk. Dit vraagt om een machine die in topconditie is. Een (hybride) machine waarmee je ook binnenshuis veilig kunt werken met de juiste uitrustingsstukken voor sloopwerkzaamheden. Denk aan onder meer een sorteergrijper, boorhamer, knipschaar en/of een crusher.

WIJ SNAPPEN WAT JE NODIG HEBT

Je wilt slopen met een ergonomisch verantwoorde minigraver die voorzien is van een groot bedieningsgemak en een hoge uitstorthoogte. Het is tenslotte wel zo handig wanneer je het puin meteen in een container kunt dumpen en afvoeren, voordat je verdergaat met bijvoorbeeld de fundering renovatie.

Schoon & veilig

Voor sloopwerk en elk ander recycle - of demonteerkarwei gelden bepaalde regels. Zo ben je bij binnen slopen gebonden aan een maximaal gewicht van de machine. Wil je asbest verwijderen of moet je op vervuilde grond werken? Dan heb je een graafmachine nodig met een overdruksysteem, zodat jij in de cabine verzekerd bent van een schoon en veilig binnenklimaat. Door een minigraver te huren om te slopen, kies je voor zekerheid omdat je op pad gaat met de juiste machine.