Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
  • Nederland
  • België
Compact
Lage bodemdruk
Nauwkeurig
Zuinig

Kies jouw machine

Minigraver huren tuinaanleg

Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin, periodiek tuinonderhoud of het verwijderen van een boom of gazon: Graaver helpt jou iedere groene klus te klaren. Eenvoudig. Een minigraver huren voor tuinaanleg is absoluut een aanrader. Met een grondverzetmachine verzet je veel meer werk in minder tijd en met minder mensen.

Tegenwoordig zien we steeds meer tuinen waarin een drainage- of beregeningsinstallatie is weggewerkt. Een vijver aanleggen of een zwembad uitgraven vormt eveneens geen uitzondering op de regel meer. De tuin is het verlengstuk geworden van onze woning, dus willen we buiten genieten van dezelfde comfort als binnenshuis. Dit maakt jouw werk als hovenier of gemotiveerd klusser een stuk omslachtiger.

Wij snappen wat je nodig hebt

Een graafmachine is bij uitstek geschikt voor het grote werk, zoals het verwijderen en aanleggen van terrassen, borders en gazons. Maar wil je bijvoorbeeld een trampoline ingraven, struiken snoeien of een boom rooien? Ook dan bieden deze kleine krachtige gravers uitkomst. Handmatig een stevige boomstronk verwijderen is al helemaal niet te doen, ongeacht jouw spierkracht en ervaring. Een boomstronk frezen werkt veel efficiënter. De stronk wordt door de stobbenfrees volledig versnipperd en de restanten verwerk je bij de tuinaanleg meteen in de borders of tuinpaden.

Tijdwinst

Kortom, een minigraver huren voor tuinaanleg levert veel tijdwinst op en vraagt veel minder krachtinspanning. Wij begrijpen dat je te maken hebt met smalle doorgangen, maximale doorrijhoogtes en niet zelden met relatief weinig werkruimte. Tijdens zo’n karwei moet je manoeuvreren, daarom wil je een grondverzetmachine waarmee je gemakkelijk en snel uit de voeten kunt.