Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
  • Nederland
  • België
Krachtig
Stabiel
Nauwkeurig
Veilig

Kies jouw machine

Graafmachine huren grond saneren

Op de bouwplaats wil je werken met een alleskunner, een ruwe diamant die geschikt is voor het zware werk maar ook tot op de millimeter precies kan werken. Betrouwbaar. Graaver heeft exact die machine voor je klaarstaan. Grondverzetters, die thuis zijn op de bouw, zijn oersterk, uitermate stabiel en op zwaarbelaste punten zelfs overgedimensioneerd.

Elk nieuw bouwproject, groot of klein, complex of eenvoudig, wordt gerealiseerd op een zuivere, stevige ondergrond. Naast bodemsanering en het verbeteren van de bodemkwaliteit kunnen hiervoor andere grondwerkzaamheden noodzakelijk zijn, zoals het afgraven of ophogen van de grond om het perceel bouwrijp te maken. De bouwput uitgraven, noemen we dat als vakmannen onder elkaar. Een belangrijke basisklus en voorwaarde om het project succesvol op te leveren.

Wij begrijpen wat je nodig hebt

Iets moois bouwen kun je alleen op grond die schoon is. Helaas blijkt in de praktijk vaak dat er sprake is van bodemverontreiniging. Voordat je de bouwwerkzaamheden kunt oppakken, moet je de grond saneren. Geen enkele bouwlocatie of verontreiniging is hetzelfde, dus dit vraagt om maatwerk. Er komt meer bij kijken dan een put graven.

Krachtige performance

Wanneer aan deze basisvoorwaarde is voldaan, kan je de fundering uitgraven. Op voldoende diepte, zodat je weet dat de nieuwbouw goed beschermd is tegen vorst en mogelijke verzakkingen. Voor dit karwei worden vaak midigravers ingezet die intuïtieve bediening en soepele hydrauliek combineren met een krachtige performance. In ons royale assortiment vind je voor elke situatie een goede oplossing. Indien gewenst kun je de afgegraven grond meteen afvoeren.