Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
  • Nederland
  • België
Schoon
Stil
Veilig
Hybride

Kies jouw machine

Graafmachine huren bermbeheer

Een goed onderhouden berm siert het landschap en bevordert de verkeersveiligheid. Met bermbeheer heb je dus echt eer van je werk. Gegarandeerd. Graaver weet dat deze klus bestaat uit meerdere handelingen. Daarvoor wil je een kleine alleskunner, betrouwbaar en veilig, waarmee je onder alle omstandigheden snel en gemakkelijk kunt manoeuvreren.

Overmatige begroeiing of afval in de berm kan een gevaar opleveren voor weggebruikers. Bovendien mag de berm (ook belangrijk voor de flora en fauna) geen hachelijke obstakels bevatten en moet stevig genoeg zijn om het gewicht van een voertuig te kunnen dragen. Het is dus belangrijk dat bermen en sloten goed worden onderhouden. Dit doe je met de nodige ervaring en met een machine waarop je blind kunt vertrouwen.

Wij begrijpen wat je nodig hebt

Sloten maaien vormt een essentieel onderdeel van bermbeheer. Je verwijdert hiermee ongewenste begroeiing, zowel onder als boven water. Met de maaikorf los je het slootafval meteen op de slootkant. Om te maaikorven heb je een redelijk compacte machine nodig met een grote reikwijdte. Maar de minigraver moet sowieso geschikt zijn voor diverse uitrustingsstukken. Naast het (kort) maaien van de berm, valt ook het uitbaggeren van waterpartijen, het klepelen van bermen en het harken en afvoeren van de verhakkelde gewassen onder bermbeheer. En niet te vergeten het talud maaien wat vaak een uitdaging op zich is.

Veelzijdige minigraver

Omdat je in je werk vaak kleine sloten en moeilijk bereikbare plaatsen tegenkomt wil je een veelzijdige minigraver waarmee je zonder zorgen over de schouwpaden langs waterwegen kunt rijden. Soms moet je desondanks snel anticiperen en daarom wil je optimaal bedieningscomfort.