Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
  • Nederland
  • België
Krachtig
Makkelijke bediening
Nauwkeurig
Veilig

Kies jouw machine

Graafmachine huren bestrating

Je brengt jouw werkdagen door op de openbare weg, op trottoirs en andere bestratingen. Je zorgt dat mensen veilig over straat kunnen. Letterlijk. Graaver snapt dat je dan hoge eisen stelt aan de precisie van jouw grondverzetmachine, want de afwerking is de finishing touch van jouw werk. Jij gaat voor maximale prestaties in een compact formaat.

Voor het aanleggen van een stoep, een plein of terras wil je als vakman perfect werk afleveren. Misschien moet je eerst nog de oude bestrating verwijderen. Je moet grond afrijden, nieuwe zand aanvoeren en een zandbed creëren dat goed is verdicht. Alleen de voorbereiding al vergt veel energie en concentratie. En fysieke inspanning. Met de juiste grondverzetter verlicht je niet alleen het werk voor jezelf, je verhoogt tevens de effectiviteit en productiviteit.

Wij begrijpen wat je nodig hebt

Iedere soort bestrating vereist een specifieke aanpak. Ga je klinkers leggen of tegels leggen? Op welke ondergrond ga je aan de slag en wat wordt het legpatroon? Als goede stratenmaker weet je exact hoe je de bestrating op de juiste manier aanlegt om problemen te voorkomen. Het eindresultaat, dat perfect is afgewerkt, kent geen oneffenheden en heeft een goede afwatering.

Zwaar karwei

Welke bestrating je ook doet, lichamelijk is dit een zwaar karwei. Onder alle weersomstandigheden werk je hard in de buitenlucht. Een minigraver (tussen 3.5 en 10 ton) verlicht deze belasting. Sterker, deze grondverzetter neemt je werk uit handen. Je zit droog, hebt overzicht, laat de machine de taak uitvoeren en dankzij de hoge uitlaat heeft niemand in jouw omgeving last van de uitlaatgassen.