Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
  • Nederland
  • België

Verhuurplatform Graaver.com breidt uit naar Wallonië

Goed nieuws! Voortaan beschikt ook Wallonië over de beste graafmachines die te huur zijn via Graaver.com. Het online verhuurplatform breidt namelijk uit met twee nieuwe Waalse verhuurders: Lecomte-Fossion uit Havelange en Lietar uit Strépy-Bracquegnies. Vanaf nu is de website daarom ook beschikbaar in de Franse taal.

Graaver.com is dé plek waar u online terecht kunt voor de beste verhuurders van kwalitatief goede graafmachines. Het online verhuurplatform werd halverwege vorig jaar opgezet in co-creatie met 10 verhuurders verspreid over Nederland en Vlaanderen. En nu krijgt het er dus twee gespecialiseerde partners in het Franssprekende deel van België bij!

Binnen niet al te lange tijd zullen er nog twee andere Waalse partners aansluiten is de verwachting. Daarnaast blijft het verhuurplatform zoeken naar nieuwe verhuurders in de Benelux en op termijn wil het uitbreiden naar landen daar buiten.

Graaver is een initiatief van Verhoeven Grondverzetmachines BV. Een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring op het gebied van grondverzetmachines en aanverwante activiteiten. In deze periode heeft het bedrijf uit Maarheeze een uitgebreid netwerk van Takeuchi-partners opgebouwd, waaronder Lecomte-Fossion en Lietar. Met hen wordt nu de volgende stap gezet om van Graaver een nog groter succes te maken.

Lecomte PB min
Duurzaam delen

Graaver.com maakt het duurzaam delen en gebruik van graafmachines mogelijk en stimuleert lokaal ondernemerschap. Zo dragen huurders én verhuurders van grondverzetmachines hun steentje bij aan een duurzame deeleconomie.

Met dit concept spelen Verhoeven en haar partners in op een duidelijke maatschappelijke trend: de verschuiving van bezit naar gebruik. Ook wel de deeleconomie genoemd. Graaver stimuleert in dat opzicht een verantwoorde consumptie en productie van graafmachines.

Lokaal ondernemerschap
Lietar mailchimp min

Met de komst van de Waalse partners beschikt Graaver.com nu over 12 verhuurders verspreid over Nederland en België. Door dit uitgebreide netwerk is het altijd mogelijk om dicht bij huis een graafmachine te huren, waardoor onnodige en vervuilende transporten tot het verleden behoren.

Eén van de doelen van Graaver is het stimuleren van lokaal ondernemerschap. Door het verhuurplatform is de vindbaarheid van gedegen verhuurders in de regio voor u als huurder sterk verbeterd.

Het verhuren van een graafmachine is een ambacht. Op Graaver.com vindt u verhuurders die iedere dag vol passie en trots de beste machines verhuren en hun klanten voorzien van een advies op maat. En mocht er toch een keer iets mis gaan met een machine dan bieden ze de perfecte service. Want stilstaan is geen optie!

Eigen afspraken

Graaver gelooft in transparantie. De website brengt u als huurder rechtstreeks in contact met de verhuurder. De prijzen op de website zijn de daadwerkelijke prijzen van de verhuurder. Er is dus geen verborgen verdienmodel en u maakt altijd uw eigen afspraken met de verhuurder. Wel zo makkelijk!

Beste machines

Op Graaver.com worden alleen Takeuchi grondverzetmachines verhuurd. Een absoluut A-merk dat bekend staat om haar kracht, comfort en intuïtieve bediening. Deze machines voldoen aan de strengste milieueisen en zijn makkelijk te bedienen. Hierdoor weet u binnen no-time hoe de machine werkt waardoor uw klus snel is geklaard. Het onderhoud van de machines die gehuurd worden via Graaver gebeurt door de verhuurders zelf. Dit alles voorkomt dat de machines onnodig brandstof verbruiken en dat ze een minimum aan schadelijke stoffen uitstoten.

Grondverzet algemeen
Duurzaam gebruik

Huurders en verhuurders met elkaar in contact brengen is één ding. Daarnaast deelt Graaver ook kennis over het duurzaam gebruik van graafmachines. De website geeft machinisten doormiddel van blogs en video’s op een leuke manier tips over hoe ze een lager brandstofverbruik kunnen realiseren en hoe slijtage aan motor en rijwerk voorkomen wordt.

Klus-Graaver-Klaar

Op Graaver worden minigravers, midigravers en mobiele graafmachines verhuurd tot en met 15 ton. U kunt er ook terecht voor mobiele en hybride graafmachines. Zelfs machines met overdruk zijn te huur op dit nieuwe online verhuurplatform.

De machines zijn op de website makkelijk in 3 stappen te huren. Binnen een paar klikken komt u in contact met de verhuurder, met wie u eigen afspraken maakt over onder andere prijzen, huurperiode en welke uitrustingsstukken eventueel nodig zijn. Kortom: Klus-Graaver- Klaar!

Meer weten? Kijk op www.graaver.com.

Bekijk onze andere meest gelezen blogs: