Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
  • Nederland
  • België

Waarom Graaver alleen Takeuchi machines verhuurt

‘Waarom verhuurt Graaver alleen graafmachines van het merk Takeuchi?’ Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Het antwoord is simpel. De graafmachines van dit Japanse merk behoren tot de absolute top op het gebied van mini- en midigravers. Krachtig, comfortabel en intuïtief; alles werkt exact zoals je wilt dat het werkt. Je hebt de machine in no-time door, waardoor je jouw klus in recordtijd uitvoert. Je huurt simpelweg de graafmachine met precies die mogelijkheden en uitrustingsstukken die jij nodig hebt voor de job.

Takeuchi staat op eenzame hoogte als het gaat om innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Elke machine kent een doordachte techniek, een degelijke constructiewijze en een hoog gebruikersgemak. Het resultaat: pure klasse in onverwoestbare machines. Je wilt immers blind op de machine kunnen vertrouwen. De toepassingen zijn eindeloos en dit maakt de graafmachines van Takeuchi ideaal als all-in-one oplossing. Vooral op de Nederlandse en Belgische markt is daar veel vraag naar. De uitstekende ervaringen van honderden tevreden gravers spreken voor zich.

Sneller en efficiënter

Met een Takeuchi minigraver of midigraver klaar je de klus niet alleen veel sneller en efficiënter. Je doet dit veilig vanuit een royale cabine met een stevige kooiconstructie en maximaal zit- en werkcomfort. In alle gewichtsklassen is extra aandacht besteed aan bedieningsgemak en ergonomie. Dit zie je terug in onder meer de joysticks met proportionele bediening voor extra functies. Bovendien beschikt iedere machine standaard over een hydraulische snelwissel, waardoor het wisselen van uitrustingsstukken in een handomdraai is gebeurd.

Waarom verhuurt Graaver alleen Takeuchi 2
Specifieke klus

Iedere mini- en midigraver kan een gat graven of een sleuf trekken. Het karwei dat jij ermee wilt uitvoeren, bepaalt het exacte model en de uitrustingsstukken. Wil je een specifieke klus klaren, zoals hovenierswerk, slopen of bouwen, bestrating, grondverzet of -sanering, dan moet je logischerwijs voldoende hydraulisch vermogen en extra functies hebben.

Waarom verhuurt Graaver alleen Takeuchi 3

Bij Graaver vind je snel de meest geschikte machine door je postcode of woonplaats in te vullen in de zoekbalk. Je komt dan meteen uit bij een verhuurder bij jou in de buurt. Bij ons staat lokaal ondernemerschap hoog in het vaandel. Want, als je huurt in de buurt stimuleer je de lokale economie en bespaar je op transportkilometers. Maar waar je ook de machine huurt, we hebben voor iedere klus de juiste machine - van topkwaliteit en in topconditie – voor je klaarstaan. Met de garantie dat de Takeuchi die jij kiest altijd beschikbaar is.

Expertise tot zijn recht

Voordat jij de grond in gaat, wil je wel zeker weten dat de graafmachine over de nodige kracht beschikt. Elke klus vergt expertise. Van zowel de machinist als de machine. En expertise komt een stuk beter tot zijn recht met goed materieel. De capaciteit van een Takeuchi komt onder meer tot stand door het gewicht, de breedte van de onderwagen (eventueel uitschuifbaar), het bereik van de giek- en graafarm en het motorvermogen. Voor klussen binnenshuis, waar zero emission vereist is, kies je een hybride model om stil, schoon en veilig te werken. We bieden altijd de beste machines aan met een minimale impact op de omgeving.

Alle graafmachines die je via ons platform huurt zijn verder uitgevoerd met een Eurostage 5 motor. Ze voldoen dus aan de strengste milieueisen. Bij Graaver huur je altijd een Takeuchi graafmachine die weinig verbruikt, een minimum aan schadelijke stoffen uitstoot en een lange levensduur heeft.

Dus ben jij op zoek naar een groene Graaver, die de kracht heeft om jouw klus uit te voeren en bovendien comfortabel en makkelijk te bedienen is? Huur dan een Takeuchi via Graaver.com!

Waarom verhuurt Graaver alleen Takeuchi

Bekijk onze andere meest gelezen blogs: