Vind een verhuurder bij jou in de buurt

nederland
 • Nederland
 • België

Wat kost een graafmachine per dag?

Wanneer je een klus hebt waarvoor je tijdelijk een graafmachine wilt huren dan spelen er verschillende vraagstukken. Zoals: welke graafmachine is het beste voor de werkzaamheden die ik wil gaan uitvoeren? Welke uitrustingsstukken heb ik nodig? Hoe ga ik de graafmachine vervoeren? En natuurlijk speelt de prijs ook een belangrijke rol. Want wat kost het huren van een graafmachine nu eigenlijk per dag? Of per week? In deze blog gaan we dieper in op de prijs van het huren van een graafmachine en geven we je een idee wat het kost om een graafmachine te huren bij een van onze partners.

Minigravers 1 t/m 5 ton

Minigravers tot 5 ton worden vooral gebruikt in kleine of moeilijk toegankelijke ruimtes. Geschikte klussen voor deze graafmachine zijn onder andere tuinwerkzaamheden, sloopwerkzaamheden en het leggen van kabels en leidingen. Maar wat zijn nu de kosten als je deze graafmachine wilt huren? Hieronder vind je de huurprijzen van enkele minigravers die Graaver aanbiedt:

 • Takeuchi minigraver 1,8 ton: Vanaf €105 per dag en €350 per week
 • Takeuchi minigraver 2,4 ton: Vanaf €115 per dag en €400 per week
 • Takeuchi minigraver 3,5 ton: Vanaf €135 per dag en €485 per week
Wat kost een graafmachine per dag 5
Midigravers 5 t/m 15 ton

Heb je te maken met een wat zwaardere klus? Dan is een midigraver een geschikte machine voor jou. Deze krachtpatsers verplaatsen snel grote hoeveelheden zand en andere materialen. Klussen als bouwwerkzaamheden en afvalverwerking zijn ideaal voor een machine zoals deze. Via Graaver huur je verschillende midigravers voor de laagste prijzen:

 • Takeuchi midigraver 6 ton: Vanaf €150 per dag en €595 per week
 • Takeuchi midigraver 7 ton Monoboom: Vanaf €155 per dag en €650 per week
 • Takeuchi midigraver 9 ton Two Piece boom: Vanaf €165 per dag en €680 per week
Wat kost een graafmachine per dag
Wat kost een graafmachine per dag banner
Minigravers uitschuifbaar

Uitschuifbare minigravers bieden extra flexibiliteit bij het werken op bouwplaatsen waar de toegang beperkt is of waar er obstakels zijn die een standaard minigraver niet kan bereiken. De uitschuifbare onderwagen zorgt voor een stabiele en flexibele inzet op elk terrein. Zie hieronder verschillende uitschuifbare minigravers die Graaver aanbiedt:

 • Takeuchi minigraver 1 ton: Vanaf €100 per dag en €350 per week
 • Takeuchi minigraver 1,7 ton: Vanaf €105 per dag en €350 per week
Wat kost een graafmachine per dag 7
Minigravers hybride

Ga je aan het werk in een gebouw voor renovatie of sloop? Of heb je een klus in de binnenstad? Dan is een hybride graver de ideale oplossing voor jou! In elektrische modus werkt de hybride graafmachine volledig emissievrij en voldoet daarmee aan de strengste werk- en milieueisen. Graaver biedt twee hybride minigravers aan:

 • Takeuchi hybride 1 ton: Vanaf €140 per dag en €600 per week
 • Takeuchi hybride 1,8 ton: Vanaf €155 per dag en €600 per week
Wat kost een graafmachine per dag 3
Verhoeven 2404 9368 min
Binnendraaiers

Werk je in een krappe ruimte, maar heb je wel power nodig? Door de unieke eigenschappen van de giek is werken in de buurt van een muur of andere obstakels geen enkel probleem. Ideaal als je weinig ruimte hebt tijdens je klus. Vind hieronder de huurprijzen van de binnendraaiers die Graaver aanbiedt:

 • Binnendraaier 2,4 ton: Vanaf €115 per dag en €400 per week
 • Binnendraaier 5,8 ton: Vanaf €150 per dag en €595 per week
Wat kost een graafmachine per dag 4
Mobiele graver

De mobiele graver kan op ieder terrein uit de voeten. Of je nu een weg aanlegt of een huis moet bouwen of juist slopen: met deze krachtpatser kun je iedere uitdaging aan! Hieronder vind je de huurprijs voor de mobiele graver:

 • Mobiele graver 10 ton: Vanaf €180 per dag of €800 per week
Wat kost een graafmachine per dag 6

Voor de vaste prijs krijg je ook altijd 3 bakken bij jouw machine, deze hoef je dus niet los te huren. Mocht je extra uitrustingstukken nodig hebben dan kun je die natuurlijk altijd voor een meerprijs een van onze partners huren. Daarnaast worden transportkosten apart berekend, maar mocht je de machine zelf willen halen en brengen is dat uiteraard ook mogelijk!

Mocht je na deze blog benieuwd zijn welke verhuurder bij jou in de buurt zit? Via de zoekmodule boven in het scherm kan je je postcode of woonplaats invoeren. Je wordt dan direct doorverwezen naar de partner bij jou in de buurt, hier staan de actuele prijzen voor alle types.

Bekijk onze andere meest gelezen blogs: